Read Message  

SUBJECT:Är Mikael Damberg rasist?
FROM:Anonymous <37.250.*.*>
INFO: 
DATE:2021-10-13 09:44
LINK:http://www.tbg.nu/news_show/226131/1

Från Aftonbladets intervju med Mikael Damberg.

"Vi tycker också att de som kommer till Sverige i första hand ska bo på mottagningscentraler för att lära sig svenska, få del av information och sedan flytta ut i samhället på ett ordnat sätt, så att inte vissa bostadsområden ska ta hela smällen."

"Ta hela smällen" ? Är dessa människor en smäll? De kommer ju hit för att bli del av Sverige. Så menar han att de representerar en "smäll" för vårt samhälle. Hur kan man besitta en så öppet rasistisk ståndpunkt när man representerar regeringen. Fruktansvärd beskrivning.

Vidare vill de ta friheten från nyanlända och hålla de här stackars människorna som flytt elände i andra delar i världen i några slags "centraler", skilda från resten av Svenska samhället. För tankarna till andra sorts läger tidigare i Europas historia. De som anses kapabla att delta i samhället som alla andra och de som icke anses kapabla?

Socialdemokraterna är ute och fiskar i riktigt grumliga vatten nu. Det här måste Sveriges befolkning hålla koll på så det inte skenar iväg, igen. Det som Mikael Damberg basunerar ut är ett gift som håller på att sprida sig och genomsyra Socialdemokratin, ännu en gång. Dag att vi sätter stopp för dem här. Det här är befolkningens ansvar att se upp med.

https://www.aftonbladet.se/nyh...itik-har-funnits-en-angslighet

CURRENT THREAD FROMWHEN
Är Mikael Damberg rasist? Anonymous 46 days ago
   Re: Är Mikael Damberg rasist? Apachez 45 days ago

Webmaster: Apachez